QUÈ FAIG

què faig. serveis editorials globals

Serveis Editorials

Desenvolupo projectes editorials des de la idea inicial fins a tenir el llibre retractilat a les teves mans. Entre tots els serveis que ofereixo s’hi inclou: la gestió editorial, la gestió dels drets i dels permisos corresponents, la gestió dels codis de barres, la gestió amb el Dipòsit Legal i tot el que sigui necessari per afavorir que el teu llibre o la teva col·lecció pugui transitar correctament pels circuits editorials comercials sense cap problema.

Per descomptat, la part que més m’atrau és la direcció d’art i disseny editorial del llibre o col·leccions que tinguis al cap. En tant que maquetadora estic especialitzada en qualsevol mena de publicació, poesia, narrativa, catàlegs d’art, catàleg comercial, novel·la gràfica, etc. M’encarrego de les arts finals, per descomptat, i la gestió amb les impremtes i posterior control de qualitat, normalment a peu de màquina (soc un corcó), és una de les parts que m’encanta.

Pel que fa a les correccions disposo d’un excel·lent equip de correctores en tots els idiomes nacionals; pel que fa a les traduccions, el meu equip de traductores inclou totes les llengües europees.

Si necessites redacció de notes de premsa o textos promocionals, també pots comptar amb els meus serveis. Especialitzada en textos de temàtica artística, preferentment.

Disseny gràfic

Disseny gràfic editorial. Especialització en publicacions periòdiques. Col·leccions editorials i publicacions puntuals.
———————–
Disseny gràfic corporatiu. Logotips, cartelleria i papereria.
———————–
Maquetació de tota mena. Narrativa, poesia, llibre de text, llibre il·lustrat. Maquetació de catàleg de producte. Tots els idiomes occidentals (coneixements de nivell B2 < d'anglès, francès, alemany i, a més, familiaritzada amb el portuguès, l'italià i el rus). Capacitada per aplicar el sistema de correcció de crides

Fotografia

Fotografia de reproduccions per catàleg d’art o certificat
———————–
Fotografia de bodegó
———————–
Fotografia de reportatge
———————–
Retrat
———————–
Fotografia creativa

Equip d’il·luminació, desplaçament o estudi

Il·lustració

Il·lustració creativa per premsa, il·lustració de text i vinyetes satíriques
———————–
Il·lustració infantil
———————–
Il·lustració corporativa i publicitària.
———————–
Il·lustració decorativa, ornamental i floral. Il·lustració d’estampats per a papers pintats i tèxtil.

Les tècniques que utilitzo són grafit, carbó, tinta xinesa, pilot, aquarel·la i infografia

ocellot_gros