QUÈ FAIG

què faig. serveis editorials globals

Serveis Editorials

Desenvolupo el projecte editorial des de la idea fins a tenir el llibre a les mans. M’encarrego de totes les gestions administratives necessàries per afavorir que el teu llibre o la teva col·lecció pugui transitar correctament pels circuits editorials comercials de manera òptima.

Pel que fa a la direcció d’art i el disseny editorial, són la meva especialitat. Treballo mà a mà amb la clientela i procuro sempre afavorir els gustos i els interessos de l’encàrrec sense menystenir el bon gust editorial, a favor sempre d’un procés sostenible, tant pel medi ambient com per la retina. En tant que maquetadora estic especialitzada en qualsevol mena de publicació, poesia, narrativa, catàlegs d’art, catàleg comercial, novel·la gràfica, etc. M’encarrego de les arts finals, la gestió amb les impremtes i posterior control de qualitat in situ.

Pel que fa a les correccions disposo d’un excel·lent equip de correctores en tots els idiomes nacionals i internacionals.

Si necessites redacció de notes de premsa o textos promocionals, també pots comptar amb els meus serveis. Especialitzada en textos de temàtica artística, preferentment.

Disseny gràfic

Disseny gràfic editorial. Especialització en publicacions periòdiques. Col·leccions editorials i publicacions puntuals.
———————–
Disseny gràfic corporatiu. Logotips, cartelleria i papereria.
———————–
Maquetació de tota mena. Narrativa, poesia, llibre de text, llibre il·lustrat. Maquetació de catàleg de producte. Tots els idiomes occidentals (coneixements de nivell B2 < d'anglès, francès, alemany i, a més, familiaritzada amb el portuguès, l'italià i el rus). Capacitada per aplicar el sistema de correcció de crides

Fotografia

Fotografia de reproduccions d’obra d’art, per catàleg d’art o certificat. Estic especialitzada des de fa 15 anys en fotografia de reproduccions d’obra d’art, tant bidimensional com escultòrica. La meva càmera s’ha posat al davant d’obres d’artistes de primera fila com Picasso, Tàpies, Barceló, Fortuny, Calder, Plensa, Casas o Miró. Especialitzada en olis, informalisme, paper, gravats i escultura de tota mena i materials. Al web no publico cap obra per motius de drets d’autor; si necessiteu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi.
———————–
Fotografia d’antiguitats, especialitzada en objectes. Fotografia de joies.
———————–
Fotografia de reportatge social.
———————–
Retoc i restauració digital de fotografia antiga. Reproduccions d’ampliacions en paper sense negatiu. Digitalització professional.
———————–
Fotografia creativa

Equip d’il·luminació, desplaçament o estudi

Il·lustració

Il·lustració creativa per premsa, il·lustració de text i vinyetes satíriques
———————–
Il·lustració infantil
———————–
Il·lustració corporativa i publicitària.
———————–
Il·lustració decorativa, ornamental i floral. Il·lustració d’estampats per a papers pintats i tèxtil.

Les tècniques que utilitzo són grafit, carbó, tinta xinesa, pilot, aquarel·la i infografia

ocellot_gros